Creëer jouw unieke chocolade

We horen je al denken, waarom zou ik zelf mijn reep ontwerpen? Ik heb een druk leven en als ik trek heb in chocolade dan koop ik een kant en klare reep. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

  • Wie houdt er niet van een origineel en lekker cadeau? Als je niet weet wat je op je verlanglijstje moet zetten, dan is een zelf gecreëerde chocoladereep een goed cadeau om te vragen voor je verjaardag. Ook leuk om te geven als cadeau voor Pasen, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag of andere feestdagen.
  • Het is ontzettend leuk om met zelf gekozen toppings je favoriete chocolade samen te stellen, lets have fun. We weten dat er een uitgebreid assortiment chocolade wordt aangeboden in de supermarkt. Maar het voordeel van zelf je reep maken, is dat je je chocolade kunt combineren met smaken die de supermarkt niet verkoopt. Een originele unieke reep met bijvoorbeeld kruiden of exotische vruchten is niet overal te koop.
  • Zeg het met chocolade. Wat je doet en de manier waarop, zegt soms meer dan woorden. Laat zien dat je van iemand houdt of dat je iemand waardeert. Breng je boodschap over met non-verbale chocoladecommunicatie.

Omdat het creëren van een eigen chocoladereep een waanzinnige ervaring is. We geven je nog drie redenen waarom jij als chocoholic of pleasure seeker je kans moet pakken om een eigen bijzondere en persoonlijke reep chocolade te ontwerpen.