WELKOM BIJ CHOCOLADRY

We kunnen de wereld niet veranderen, maar we kunnen wel mensen inspireren om in een betere wereld te geloven. We geloven in eerlijke chocolade en vinden het belangrijk dat cacaoboeren een mooie prijs krijgen voor hun cacaobonen. Daarom werken we uitsluitend met de Belgische Fairtrade chocolade van Callebaut. Volgens kenners niet alleen chocolade van hoge kwaliteit maar ook de beste en lekkerste van de wereld.

Er zijn van die momenten waar men intens en met volle teugen van wil genieten. Een verjaardag, feestdag, geboorte of ander bijzonder moment met familie of vrienden. We willen graag zo’n moment extra bijzonder maken met onze smaken en combinaties. Heerlijke chocoladeproducten maken waar iedereen blij van wordt én mensen dat geluksgevoel laten ervaren. Daar draait het om bij Chocoladry.

Ben je net als wij gek op chocolade? Hou je van experimenteren en sta je open voor nieuwe ervaringen? Heb je elke reep chocolade uit Nederland al een keer geproefd en droom je van je eigen zelfgemaakte chococreatie? Dan kun je bij Chocoladry je hart ophalen. Tijdens onze reizen hebben we naast exotische, kruidige, zoete en pittige smaakcombinaties met chocolade ook bijzondere niet-zo-voor-de-hand-liggende smaken ontdekt. Smaken die elke chocoholic een keer zou moeten proberen.

waarom chocoladry